Lichaamsverzorging

Lavasteenmassage voor wie energie en ultieme relaxatie wenst.

Aromatische rug-, nek- en schoudermassage. Een combinatie van onze "klassieke" massage (een eigen creatie, gevormd door verschillende massagetechnieken die we in de loop van de jaren mochten aanleren en ervaren) en "hot stone massage" (een zeer diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning met afwisselend de handen en de voorverwarmde stenen) en als afsluiter een drukpuntmassage van het gelaat. Wordt ook gebruikt om pijnlijke spieren en gewrichten te behandelen!

Oorkaarsmassage

Deze massage brengt u terug in uw kindertijd, met het zachte geluid van de golven van de oceaan... Een oeroude therapie afkomstig van de hopi indianen. Het gebruik van oorkaarsen heeft niet alleen een ontspannende uitwerking, maar geeft positieve reacties bij verkoudheden, oorproppen en migraine. Het effect van deze kaarsen wordt nog verbeterd door de drukpuntmassage van het aangezicht en oorschelpen.

Een uitstekende aanvulling bij een lavasteenmassage!

U verblijft in een rustige, warme privéruimte en geniet van relaxerende muziek en hoogst kwalitatieve aromatische producten. Onze professionele handen doen de rest.

Klassieke epilatie

Zie Prijslijst...

Contact

Beauty Center Mieke werkt uitsluitend op afspraak. Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

Dorp 56, 9290 Berlare

0497 40 25 60

beautycenter.mieke@gmail.com

Word fan van Beauty Center Mieke

Word fan van Beauty Center Mieke

Openingsuren

Woensdag gesloten
Enkel op afspraak