Welkom bij Beautycenter Mieke,
jouw expert in huidverbetering & verjonging.

Gespecialiseerd in huidpeelings
voor een jongere uitstraling en een probleemvrije huid.

Maak je afspraak
Beauty Center Mieke

Ons verhaal

Beauty Center Mieke

Nice to meet you!

Welkom bij Beautycenter Mieke, waar mijn passie en professionaliteit samenkomen voor jouw ultieme relaxervaring. Mijn reis begon met een jeugdige droom: die passie voor schoonheid omzetten in mijn beroep. Dat is ondertussen al meer dan 18 jaar geleden. Time flies when you’re having fun!

Gedurende deze jaren van ervaring heb ik mijn kennis voortdurend verdiept door bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in mijn vak. Hierdoor kan ik je nu tot in de puntjes die verzorging bieden die jij verdient. Maar er is meer! Naast mijn “vakvrouwschap” en deskundig advies, geef ik je graag een warme en persoonlijke ervaring. Relax, rest, mijn mantra voor jou!

In ons gezellige toevluchtsoord verwelkomen mijn team en ik je in een sfeer van pure ontspanning. We laten je tot rust komen terwijl we je huid verwennen met exclusieve behandelingen die je meer dan ooit zullen doen stralen. Skincare vinden we dan ook erg belangrijk. Ontdek ook de laatste nageltrends en verover de wereld in stijl.

Bij Beautycenter Mieke gaat schoonheid hand in hand met relaxatie. Het is dan ook onze missie om jou de meest verkwikkende ervaring te bieden, omdat jij het waard bent.

Kom langs en ontdek hoe jouw natuurlijke schoonheid in harmonie met ultieme ontspanning kan bloeien.

Liefs, Mieke

Behandelingen

Ontdek hoe we jouw huid kunnen verbeteren.

Wat vinden onze klanten er van?

"Zeer vriendelijk, leuke gesprekken en goede info over producten en behandelingen! Ook via Instagram regelmatig info ovet nieuwigheden en filmpjes over hoe men producten het best gebruikt. Top! "


Linda J.

"Gewoon top!! Mieke en haar team voelen echt aan wat jij zoekt en voor jou past... Alles perfect op jouw maat naar jouw wensen. Iedere keer vertrek ik met een bijzonder gevoel en ben ik blij geweest te zijn. Elke behandeling wordt met zeer veel zorg en expertise uitgevoerd, elk product wordt met veel kennis gebruikt, professioneel maar voor jou prima bruikbaar advies,... Echt een aanrader op alle vlakken. Ikzelf ben trouwe klant voor gelaat, nagels, teennagels en wimpers. Ook ontzettend enthousiast over de permanente make-up en de producten die worden aangeboden."


Kathleen W.

"Ontspannende behandeling, top superboost."


Debby V.B.

"Super! Zalig rustige omgeving, zachte verzorgende handen...een weldaad voor het te hoge stressniveau...dat was dan ook gesmolten als sneeuw door de zon tegen dat ik buiten stapte 🥰"


Ann P.

"Super vriendelijk...iedereen...zeer aangename ontvangst... Nemen tijd voor je vragen en testen...voor de super producten van Jane Iredale...heb ze bijna allemaal...super! De verzorging is Top! Dank ....ontspannen terug naar huis..."


Annemie H.