Welkom bij Beautycenter Mieke,
jouw expert in huidverbetering & verjonging.

Gespecialiseerd in huidpeelings
voor een jongere uitstraling en een probleemvrije huid.

Maak je afspraak
Beauty Center Mieke

Ons verhaal

Beauty Center Mieke

Nice to meet you!

Welkom bij Beautycenter Mieke, waar mijn passie en professionaliteit samenkomen voor jouw ultieme relaxervaring. Mijn reis begon met een jeugdige droom: die passie voor schoonheid omzetten in mijn beroep. Dat is ondertussen al meer dan 18 jaar geleden. Time flies when you’re having fun!

Gedurende deze jaren van ervaring heb ik mijn kennis voortdurend verdiept door bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in mijn vak. Hierdoor kan ik je nu tot in de puntjes die verzorging bieden die jij verdient. Maar er is meer! Naast mijn “vakvrouwschap” en deskundig advies, geef ik je graag een warme en persoonlijke ervaring. Relax, rest, mijn mantra voor jou!

In ons gezellige toevluchtsoord verwelkomen mijn team en ik je in een sfeer van pure ontspanning. We laten je tot rust komen terwijl we je huid verwennen met exclusieve behandelingen die je meer dan ooit zullen doen stralen. Skincare vinden we dan ook erg belangrijk. Ontdek ook de laatste nageltrends en verover de wereld in stijl.

Bij Beautycenter Mieke gaat schoonheid hand in hand met relaxatie. Het is dan ook onze missie om jou de meest verkwikkende ervaring te bieden, omdat jij het waard bent.

Kom langs en ontdek hoe jouw natuurlijke schoonheid in harmonie met ultieme ontspanning kan bloeien.

Liefs, Mieke

Behandelingen

Ontdek hoe we jouw huid kunnen verbeteren.

Wat vinden onze klanten er van?

"Ontspannende behandeling, top superboost."


Debby V.B.

"Behandelingen zijn altijd top en Mieke is altijd even vriendelijk en professioneel."


Patricia D.W.

"Altijd een leuke, aangename sfeer en babbels. Zowel bij Mieke als Melissa Ik wil nergens anders meer gaan!"


Kimberly W.

"Prima advies gekregen en een super fijne en ontspannende behandeling gekregen!"


Indra D.N.

"Super vriendelijk...iedereen...zeer aangename ontvangst... Nemen tijd voor je vragen en testen...voor de super producten van Jane Iredale...heb ze bijna allemaal...super! De verzorging is Top! Dank ....ontspannen terug naar huis..."


Annemie H.