Gelaatsverzorging

Kwaliteit, zuiverheid en authenticiteit zijn drie waarden die we bij Beautycenter Mieke zeer belangrijk vinden. Daarom werken we enkel met professionele en huidverbeterende producten, met invloeden uit de natuur.
Wij hebben een uitgebreid aanbod aan gelaatsverzorgingen; kies uit een gamma van voedende, verzorgende en verzachtende behandelingen. Wij geven je graag advies over de ideale verzorging voor jouw huid.

Als enige in de regio wordt er in het instituut gewerkt met de GreenPeel kruidenpeelings van Dr. Med. Christine Schrammek. De kruidenpeeling bestaat uit een samenstelling van acht verschillende kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten. Deze kunnen diverse huidproblemen worden opgelost, de huid wordt gezuiverd en zal er gezonder uitzien.

Heeft je huid wat meer nodig? Dan kan het zijn dat we opteren voor een Monu behandeling. Monu werkt met unieke formules, gebaseerd op de specifieke eigenschappen van pure en natuurlijke ingrediënten uit planten en kruiden, mineralen en essentiële oliën. Tijdens een Monu-verzorging gaan we de huid verzachten, voeden, beschermen en het innerlijke welzijn oppeppen.

Op gebieden van anti-aging en huidverjonging is Nimue de uitblinker. De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen die de huid stimuleren en beïnvloeden, om zo de huidconditie te verbeteren. De actieve ingrediënten richten zich op huidverjonging, herstel, anit-oxidatie en zonbescherming.

Tijdens jouw eerste bezoek doen we een grondige analyse van je huidconditie, zodat we de juiste behandeling kunnen voorstellen. Ervaar de relaxerende gelaatsverzorgingen en laat je betoveren door onze producten.

Schrammek

  • Green Peel Fresh-up 1u30 Een zachte peelingmethode voor een frissere uitstraling en glans. Onmiddellijk zichtbaar effect!
  • Green Peel Energy 1u30 De vitaliteits- en regeneratiekick voor de huid.
  • Herbal Beauty Treatment 1u30 Masker met kruidencomplex voor de gestreste, gevoelige, droge en onzuivere huid.
  • Anti-Ox Deluxe 1u30 Super deluxe wellness behandeling.

Monu

  • Express Facial Treatment 1u Basisverzorging, ideaal om kennis te maken met onze Monu producten.
  • Smoothing Algae Treatment 1u30 Een verzachtende en deugddoende verzorging aanpasbaar aan elk huidtype op basis van algen.
  • Sooting Oat (haver) Treatment 1u Een luxueuze verwenbehandeling op basis van haver. De huid is na de behandeling helder, zacht en gevoed. Ook zeer geschikt voor de gevoelige, allergische huid.
  • Prescription Treatment 1u Een unieke en gepersonaliseerde verzorging op basis van verschillende plantenextracten die ter plaatse voor u worden gemixt, volledig aangepast aan de noden van uw huid.
  • Monu Peel+ Treatment 1u30 Een innovatieve diep exfoliërende behandeling, gebruikmakend van melk- en fruitzuren om dode huidcellen die ervoor zorgen dat de huid er dof en levenloos uitziet, te verwijderen. Dit stimuleert celvernieuwing. De huid is helder, zuiver en zacht.
Green Peel Berlare
Green Peel met gaas Berlare
Dr. Schrammek Berlare

GREEN PEEL® Fresh Up

GREEN PEEL® Energy

GREEN PEEL® Classic

Contact

Beauty Center Mieke werkt uitsluitend op afspraak. Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

Dorp 56, 9290 Berlare

0497 40 25 60

beautycenter.mieke@gmail.com

Word fan van Beauty Center Mieke

Word fan van Beauty Center Mieke

Openingsuren

Woensdag gesloten
Enkel op afspraak